Yoga voor volwassenen

Start de week met een cadeautje aan jezelf: een moment van aandacht voor je eigen lichaam en ademhaling. Even echt voelen hoe je erbij zit, je lijf in beweging brengen om de energie te laten stromen. We sluiten af met een ontspanningsmoment. Iedereen die graag zacht beweegt is welkom, instappen kan op elk moment.

In de yogalessen voor volwassenen geef ik duidelijke instructies, met mogelijkheden tot aanpassen. Ik vind het heel belangrijk dat je je eigen lichaamsgevoel volgt en ga jou niet in een houding ‘duwen’. Ik geef verbale instructies en toon voor. Jij doet wat goed voelt voor jouw lichaam. We werken met blokjes om de houding aan te passen aan jouw fysieke mogelijkheden.

Ongeacht de soort yoga schenk ik steeds aandacht aan de ademhaling en eindrelaxatie.

“Hanne is een heel aangename lesgeefster. Instructies zijn zeer helder en ongedwongen. Gezellige omgeving waar iedereen zich comfortabel voelt.”

Jonathan

Praktische info

De lessen worden gegeven door Hanne, hatha yoga docente en rouw- en verliescounselor.

Wanneer
Elke maandag (buiten de schoolvakanties) van 9u tot 10u
Locatie
VZW De Bleekweide, Groot Begijnhof 16, 9040 Sint-Amandsberg
Prijs
10€ proefles
15€ losse les
70€ 5-beurtenkaart
130€ 10-beurtenkaart
Inschrijven kan via www.momoyoga.com/yogamethanne

“Hanne, een heel lieve en bekwame yogadocente, geeft yogales op zachte manier, met oog voor je lichaamsgrenzen. Op het einde van de les is er een deugddoend relaxatiemoment waarbij ze vaak haar kristallen klankschalen bovenhaalt. Een aanrader!” – Ilse

“De lessen van Hanne zijn toegankelijk voor iedereen die er voor open staat. Ik heb het zelf pas leren kennen en voel me heel erg goed bij haar. Iedereen is wie hij is. Niets moet, alles verloopt naar je eigen wensen en vooral je komt er echt ontspannen buiten. Blij om haar te leren kennen.” – Katrien

“Yoga met Hanne beveel ik iedereen aan die op een prettige èn professionele wijze yoga wil volgen. Een fijne en gestructureerde lesopbouw met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer.
Na een zalige relaxatie op het einde van de les ervaar ik een fijn gevoel, een cadeautje voor mezelf.
Ook de locatie is zeer aangenaam, de deelnemers zijn enthousiast.
Kortom, yoga met Hanne is een aanrader !”– Sabine