Jongeren 2-daagse: “onze draagkracht vergroten”

Wat?

We komen 2 dagen  in groep samen. Wat ons verbindt, is onze behoefte om uit te groeien tot wie we willen zijn. We delen ons verhaal en gaan op zoek naar onze eigen kracht. Tijdens ons groepsproces vinden we erkenning voor wat we voelen en denken: er wordt écht geluisterd. Je hoeft geen prater zijn om je plek te vinden in deze groep.

Thema’s die aan bod komen zijn:

 

  • Identiteit
  • Emoties
  • Hoe ga ik om met verwachtingen?
  • Eigen kracht, eigen weerbaarheid

 

 

Hoe?

Door samen op tocht te gaan, te schrijven, te praten, te tekenen, verhalen, muziek, foto’s, klei, graffiti, zeepsteen,…. Niets hoeft mooi of goed te zijn, het gaat vooral om een eigen manier vinden om jezelf uit te drukken. Iedereen geeft zijn eigen grens aan in volle respect voor zichzelf en elkaar.

Voor wie?

Jongeren van het derde tem zesde middelbaar ( 2006 tem 2003).

Praktische info:

Waar?
Zie hierboven

Wanneer?
06 en 07 juli 2021

Prijs?
€ 190,00 (overschrijving kan naar BE66 8915 0423 8443 op naam van Leen Verbeeck met vermelding ‘tweedaagse  + naam jongere’). Boterhammen op dinsdagmiddag voorzien jullie zelf, het avondeten op dinsdagavond en het ontbijt en boterhammen op woensdag is inbegrepen in de prijs. Tegemoetkoming door de mutualiteit is (afhankelijk van welke mutualiteit en of je nog beurten hebt) mogelijk.

Begeleiding?
De driedaagse wordt begeleid door twee therapeuten maar vooral enthousiastelingen, Leen en Julie

Hoe inschrijven
De inschrijving is definitief na een aanmeldingsmail naar leenenjulie@gmail.com