Groepssupervisie

Je kan bij ons in De Bleekweide terecht voor een groepssupervisie. Hiervoor brand je zelf een groepje aan van 3 à 4 personen. Jullie komen dan samen een dagdeel en bereiden dit ook vooraf voor. Hier kunnen zowel casus-gerelateerde als innerlijke groei-gerelateerde vragen aan bod komen.

Dit kan binnen een jouw opleiding zijn of als professional in het werkveld.

Casussen

Loop je vast met een casus rond kinderen, jongeren en volwassenen die linken heeft met thema’s van breed verlies dan kan je ons contacteren.

Denk aan zichtbaar verlies als scheiding, de dood, een zelfdoding van een naaste… maar denk ook aan zichtbaar verlies als een verlies aan aandacht bij kinderen en jongeren bvb na een scheiding en binnen een nieuw samengesteld gezin.

.

Innerlijke groei

Als je als begeleider, counselor of psychotherapeut (al dan niet nog in opleiding) voelt dat je uit je kracht gaat in contact tijdens het contact met een cliënt kan je ook hiervoor bij ons terecht. Door de trigger te exploreren of de signalen die je vanuit je lichaam krijgt, krijg je meer zicht op herstel hiervan. Je krijgt sturing om de delen die nog zorg of verwerking nodig hebben voor jezelf te installeren.