Groei – driedaagse voor lagere schoolkinderen

Wat?

We gaan in een groep van maximum 12 kinderen 4 dagen samen op weg. De natuur, (avontuurlijk) bewegen en innerlijke krachtontwikkeling zijn onze hoofdingrediënten.
We volgen het ritme van het buitenleven en zetten volledig in op (authentieke) verbinding, met onszelf en met elkaar.

Hoe?

We creëren een (emotioneel) veilig kader waarin kinderen kunnen landen, op hun tempo en hun manier. Binnen dat kader bieden we activiteiten en werkvormen aan waarin een mogelijkheid tot zelfontplooiing zit. Die werkvormen boetseren we al 10 jaar en zijn een kans voor kinderen om zichzelf te uiten, te tonen en te (her)ontdekken, in een heel eigen (creatieve) taal.
We laten ook écht los. Leren vuur maken, ruilen de begane grond in voor bomen en andere interessante hoogtes, zijn onderweg, koken samen,…we ZIJN. Niet meer, en niet minder.

Waar?

We vertrekken aan De Bleekweide (ons therapie huis) en trekken van daaruit de natuur in. We overnachten op mooie plekken en verplaatsen ons met de fiets. De groeiweek eindigt opnieuw in De Bleekweide*. Daar sluiten we samen met de ouders (en/of andere belangrijke personen) onze groeiweek af.

VZW De Bleekweide*
Groot Begijnhof 16
9040 Sint-Amandsberg

Voor wie?

Voor kinderen uit de lagere school (vierde tem zesde leerjaar of gelijklopende geboortejaren)

Praktische info:

Waar?
Zie hierboven

Wanneer?
Van 24 tot en met 26 augustus 2021

Prijs?
€ te bevestigen
Gedeeltelijke terugbetaling via de mutualiteit is mogelijk

Begeleiding?
De driedaagse wordt begeleid door twee therapeuten maar vooral enthousiastelingen, Leen* en Julie*. Zij werken binnen de praktijk dagelijks met kinderen en jongeren en begeleiden (samen) reeds lange tijd groepen kinderen en jongeren. 

Hoe inschrijven?
mailen naar leenenjulie@gmail.com
Jullie ontvangen vervolgens een inschrijvingsformulier